vrijdag 7 februari 2014

Drukke week

Het was me weer een week. Twee keer naar het ziekenhuis voor bloed en medicijnen. Normaal draai je daar je hand niet voor om, maar ik vond het best een beetje tegenvallen. Ik heb het gevoel dat ik door de zakjes bloedcellen weer wat fitter ben geworden, dat is wel erg lekker. Woensdag voor mijn Rituximab (de muizeneiwitten) geweest en heb ik mijn eerste kuur van mijn nieuwe kuur medicijnen meegekregen. Dit medicijn (Revlimid) gaat me hopelijk nog wat extra tijd geven.
Ik heb de laatste weken weer wat schimmel in mijn mond. Eerst Nystatine geprobeerd, maar dat had niet voldoende effect. Dus nu aan een pillenkuur, Fluconazol. Dit lijkt meer resultaat te hebben. Die schimmel is heel vervelend en doet pijn, dus ik ben erg heel blij dat het aanslaat.
Verder voel ik me, naar omstandigheden, nog vrij goed. Gisteren nog even naar de kroeg geweest. Ajax gekeken en weer allemaal bekenden tegengekomen, erg gezellig en goed te doen. Het is heel lekker om er even tussenuit te kunnen. Ik merkte nu ook dat het schrijven van dit blog heel veel scheelt. Eigenlijk vraagt bijna niemand naar hoe het nu precies gaat en wat er allemaal gebeurt is. Toen ik nog geen blog schreef, was het de hele tijd maar praten over mijn ziekte. Op dit moment lezen zoveel mensen mijn blog, dat ze aardig op de hoogte zijn. Dit was ook precies één van de redenen om het schrijven van het blog te beginnen. Eigenlijk had ik het vanaf het begin moeten doen, dan had er wellicht nog een goed boek in gezeten ;-)
Dat ik me nu zo goed voel komt volgens mij voornamelijk door de bestralingen, die ik nog heb gehad. Het was erg zwaar, maar achteraf zeker de moeite waard. Laten we hopen dat het effect nog lang aanblijft en mijn nieuwe pillenkuur daar ook een bijdrage in gaat leveren.

1 opmerking:

  1. Het is lekker dat je er niet steeds over hoeft te praten en dat je daardoor meer kunt genieten van de tijd die je hebt met mensen! Het is ook echt fijn om te kunnen lezen hoe het met je gaat!!

    BeantwoordenVerwijderen