dinsdag 14 januari 2014

Doorzetten

De afgelopen week zijn mijn klachten behoorlijk toegenomen. Meer pijn, dus mijn standaard pijnstilling is verhoogd. Ik had een beetje verhoging, dus ik ben weer gestart met de antibiotica. Ik word steeds geler, doordat mijn galwegen weer dicht zitten en ik moet steeds vaker overgeven. Ik kan dus echt niet wachten tot de bestralingen beginnen. Gelukkig belde gisteren mijn radiotherapeut, dat ik morgen al kan beginnen met bestralen. Het kan voor mij niet snel genoeg zijn, mar ben hier al heel erg blij mee.
Verder gaat het hier zijn gangetje in Haskerhorne. Vrijdag weer naar het ziekenhuis om mijn bloed te controleren, dat zal wel weer goed in de war zijn, en een afspraak met mijn hematoloog. Ik hoop te kunnen beginnen met prednison of iets dergelijks, zodat ik me weer wat fitter en vrolijker kan voelen.
Het valt nog steeds niet mee om te beseffen dat het eind van mijn leven in zicht is en welke consequenties dat allemaal heeft. We hebben veel verdriet, maar gelukkig ook heel veel vrolijke momenten. Ik hoop dat de komende behandelingen en medicijnen mij zoveel beter maken, dat we nog meer kunnen genieten van de tijd die er nog is. 

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat de bestralingen kunnen beginnen! Nu maar hopen dat het (snel) effect heeft. Dikke kus en groetjes uit Utrecht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet wat je kan Wim, groeten en alle best Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. t valt zo niet mee dit.........waarom....sterkte en ik hoop zo dat je nog een tijd kunt genieten met de lieve mensen om he heen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat de bestraling een groot deel van je pijn kan weg nemen. En dat je je wat fitter gaat voelen. Dikke knuffel Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte Wim, hopelijk komt er binnenkort een periode dat je je fitter voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hou je taai Wim. Je bent al bijzonder sterk geweest. Hopelijk voel je je beter na de bestralingen xxx

  BeantwoordenVerwijderen