dinsdag 19 november 2013

Bijna naar huis?

Vannacht een redelijke nacht gehad, het was geen complete nacht, maar toch lekker geslapen. Gisteravond kreeg ik weer meer pijn in mijn galwegen. Die heb ik uiteindelijk met een flinke verhoging van de Morfine goed onder controle gekregen. Vanmorgen nog steeds wat extra klachten, dus voor de zekerheid ook maar wat meer in gebruik genomen. 
Vanmorgen woog ik weer zwaarder dan gisteren. Het natrium (zout) in het bloed was nog niet optimaal, maar ik ben nu eindelijk van het infuus af. Dit betekend meteen meer bewegingsvrijheid en dat ik, als het goed blijft morgen waarschijnlijk naar huis kan. Dat zou wel heel lekker zijn. Even een weekje thuis en dan volgende week donderdag weer met frisse moed hier heen voor de stentwissel en de tweede gift van deze chemo. Als het dan beter gaat dan deze keer, ben ik met een week weer thuis en kan ik dan twee weken bijkomen voor gift drie.

4 opmerkingen:

 1. Zou fijn zijn voor je..... duimen, Rene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt weer positief,zet m op wim
  Ik hoop met je mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Wim,

  Vandaag gelijk je weblog opgezocht en zie gevonden !!!. Ik hoop dat je bloedwaardes goed zijn en dat je morgen ff voor een week naar huis mag. Even weer in een huiselijke sfeer je eigen dingen en mensen om je heen. Ik kon nog niks lezen over hoe of wat ...dus cross my fingers....tot horens Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen