donderdag 14 november 2013

Maagsonde 2

Gisteravond hebben ze de pomp aangezet met voeding. Eerst op 500 ml per dag,  nu op 1000 ml per dag, morgen 1500 ml en dan gaan we naar 2000 ml per dag. Dit is alvast meer dan 2000 Kcal. Daarbij nog wat eten en drinken en dan moet er voldoende voeding binnenkomen om aan te sterken. Het was vannacht een zware nacht. Elke keer als ik moest plassen, zit nog steeds aan een vier liter infuus, moest ik weer opnieuw wennen aan de sonde in mijn keel. Er zit iets wat er niet hoort, dus je probeert het steeds weg te slikken en daar moet ik nog wel een beetje van kokhalzen.
De dokter is net geweest, infuus mag gelukkig wat naar beneden. De nieren lijken het weer iets beter op te pakken, maar ik ben er nog niet. Ik krijg nu twee liter infuus per 24 uur. Ga er alsnog niet van uit dat ik morgen naar huis kan. Eerst die nieren maar weer klaar.
Vandaag wordt dus een dag van wachten en hopelijk een beetje bijslapen. De jongen die naast mijn ligt gaat straks weer naar huis. Zijn bloedwaarden waren te laag om de chemo te kunnen krijgen, dus is het een week uitgesteld. Ik ben benieuwd wie ik er voor terug krijg.

1 opmerking:

  1. Hoi Wim, ik vond je via Marga op Facebook en lees nu met enige huivering je blogs! Ben er stil van! Ik hoop dat je je tijd een beetje goed door komt! Veel sterkte toegewenst!

    BeantwoordenVerwijderen