donderdag 7 november 2013

Opnamedag

Daar lig je dan, nu nog even op afdeling D2, maar morgen of overmorgen meteen verhuizen naar E2. De chemo, die ze mij willen geven en een eventuele stamceltransplantatie kan alleen op die afdeling.
Vandaag weer bloed geprikt en vanmiddag word ik voor de zoveelste keer weer door de hematologen besproken. Ze zijn er vanwege mijn galwegproblemen nog niet precies over uit. De precieze samenstelling en dosering van de chemo komt nogal nauw, dus laat ze met al die knappe koppen maar vooral veel bespreken, ik zie dat nu als een voordeel.
Morgen krijg ik een diep veneuze lijn in mijn vena subclavia, oftewel een hele dikke lange vette infuusnaald onder mijn sleutelbeen. Dit is nodig omdat ik naast alle chemo ook vaak bloed moet prikken en verschillende donorbloedcellen ga krijgen, zoals rode bloedcellen, bloedplaatjes en witte bloedlichaampjes, omdat ik die zelf niet meer aan zal maken door de chemo.

6 opmerkingen:

 1. Hey broertje. Heel veel sterkte de komende tijd. We denken aan je. Veel liefs van je grote zus. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hé Wim, wens je heel veel sterkte toe en alle goeds. Zal aan je denken!
  Groet,
  Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dag Wim, wij kennen elkaar niet. Ik kreeg een link van Ellie, mijn schoonzus. Heb 2 weken geleden borstamputatie gehad en reconstructie en hoorde gisteren dat alles goed is. Wat een opluchting. En nu lees ik jouw blog. Ik wens je enorm veel sterkte toe. Heel veel kracht!!
  Groetjes
  Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wim,
  Ook vanuit Maarssen héééél veel sterkte aankomende tijd, je zit in mijn gedachten.
  Met ondersteunende groet,
  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hallo wim.
  via jan wil ik graag reageren
  ik wens jou en je gezin heel veel sterkte en kracht toe deze tijd
  wim stekte
  willem h

  BeantwoordenVerwijderen