maandag 18 november 2013

Goede uitslagen

Wat een onrustige nacht gehad. Het langer in het ziekenhuis liggen wordt elke dag minder leuk. Ik word er een beetje kriegelig van. Je weet dat het nodig is, maar het grootste gedeelte van de dag moet je maar een beetje rond zien te komen. Gisterochtend nog bezoek gehad van mijn broer en zijn vrouw uit Utrecht. 's middags veel geslapen en 's avonds is Ginny nog even geweest. Dat zijn wel welkome afwisselingen, maar alsnog kruipen de dagen voorbij.
Vanmorgen bij de visite dan de dokter goed nieuws. Mijn leverwaarden blijven spontaan dalen, dus de afvloed van gal zal weer wat beter zijn. Nog belangrijker voor mij was dat mijn gewicht en dan met name de vochthuishouding zich stabiliseert. Het infuus kan nu eindelijk weer een stuk omlaag naar 1 liter per 24 uur. Mijn nieren lijken goed te reageren en ik hoop dat ik nu ook eens wat minder hoef te plassen.... Vier tot vijf keer per nacht is nog steeds niet leuk.
Ik heb ook televisie aangevraagd. Eerst was ik niet van plan om aan die maffiapraktijken mee te werken, maar ik ben uiteindelijk toch gezwicht. Om je aan te melden moet je al €3.50 betalen. Het aanmelden kostte ook al een half uur van mijn tijd, omdat je in de wacht wordt gezet en daarna een spervuur van vragen over je heen krijgt. Verder betaal je ook nog ruim drie euro per dag voor de televisie. Als je een maand ligt ben je dus al honderd euro kwijt. Ik vind het echt idioot duur. Ik zou hier eerst misschien wel vijf maanden liggen en dan zou je dus aan de televisie alleen al €500.- kwijt zijn, hoe durven ze!! Je kunt wel fox-sport erbij krijgen voor €2.- per dag, wat een service.
Gelukkig heb ik voor de rest niks te klagen ;)

6 opmerkingen:

 1. Dat is lekker duur ja, maar ze weten natuurlijk dat mensen zich liggen te vervelen. Heb je geen tv via je provider op je tablet? Ik kijk in bed wel eens via de ziggo app namelijk... Dat zou ik dus in zo'n geval ook doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lukt alleen met Ziggo als je op je eigen WiFi netwerk zit

   Verwijderen
  2. Ahhh balen, ik heb het inderdaad alleen thuis geprobeerd.

   Verwijderen
 2. Wifi hotspots van ziggo?

  Gr. Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wim als je langer in het ziekenhuis ligt word het tv kijken goedkoper. Toen ik er 8 maanden lag betaalde ik 1 euro per week op het laatst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha.... dat is een stuk redelijker.... ii vraag het namelijk de volgende keer meteen weer aan, het is toch wel prettig zo'n kijkdoos aan bed

   Verwijderen