vrijdag 15 november 2013

Tegenvallende bloeduitslagen

Vandaag is de maagsonde pomp met alle materialen en voeding aangekomen in Joure. Dat is dus gelukkig goed geregeld. Ginny zei dat er bergen aan voeding staan nu, dus voorlopig kan ik vooruit. Energie en kracht, dat is wat ik nodig heb nu.
Sinds gisteren heb ik weer meer pijnklachten in mijn lever/galwegen. Eerst dacht ik dat dit kwam doordat ik de morfine verlaagd had, maar vandaag werd duidelijk aan mijn verhoogde leverwaarden dat dit niet het geval is. Het lijkt er toch op dat mijn galwegen weer verstopt zitten. Dat is nu dus weer ophogen van de morfine en wachten tot ze weer nieuwe stents kunnen zetten. Dit gaat eerst nog zeker niet gebeuren, omdat vandaag mijn leuco's al weer heel laag (1,2) waren. Gisteren waren ze nog 3,8 en morgen duiken ze wel weer onder de 1. Dit betekend in gewone taal dat mijn weerstand nu nul is, dus zo'n ingreep gaan ze nu zeker niet doen. Dat is even slikken, want nu is het eigenlijk weer wachten of ze op tijd wat kunnen gaan doen, voordat de boel erger indikt en geïnfecteerd raakt.
Mijn nieren lijken ook nog niet verbeterd. Het weekend blijf ik zeker hier in Groningen. Een hoop tegenvallende resultaten en vooruitzichten dus. De Cisplatine heeft mijn nieren een aardige tik uitgedeeld. Ik ga er vanuit dat de tumor hier ook een flinke tik van heeft gehad. De dokter is nu wel aan het nadenken over de volgende chemogift. Ze gaan nadenken of deze hoge dosering Cisplatine een volgende keer goed door mijn nieren kunnen worden verwerkt, ik ben benieuwd en anders passen we het schema gewoon nog een keer aanpassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten